Συχνές ερωτήσεις

Ερωτήσεις

1Τι εννοούμε όταν λέμε εξειδικευμένες υπηρεσίες προώθησης για e-shop;
Κάθε e-shop έχει στόχο να κάνει πωλήσεις. Προωθεί συγκεκριμένα προϊόντα ή υπηρεσίες και απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό. Έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και συγκεκριμένο ανταγωνισμό. Αυτές οι παράμετροι μαζί με αρκετές ακόμα που πρέπει να ληφθούν υπόψη, θα δώσουν το στίγμα και τις συντεταγμένες που αφορούν το σχεδιασμό της συνολικής στρατηγικής, της social media πολιτικής, τις ενέργειες στόχευσης κοινού, την επιλογή των κατάλληλων υπηρεσιών, το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης, το στυλ και το ύφος της εκστρατείας και όλα όσα αφορούν την προώθηση του συγκεκριμένου e-shop. Όλα τα παραπάνω θα συνθέσουν ένα custom πακέτο, πλήρως εξειδικευμένων υπηρεσιών που αφορούν μόνο το συγκεκριμένο e-shop.Αυτό εννοούμε όταν λέμε απόλυτα εξειδικευμένες υπηρεσίες προώθησης.
2Έχω 2 e-shop με διαφορετικό αντικείμενο. Μπορώ να τα προωθήσω με το ίδιο πακέτο υπηρεσιών;
Όχι. Η κάθε αγορά, το κάθε προϊόν, η κάθε υπηρεσία έχει τις δικές της ανάγκες. Η επιτυχία έρχεται μόνο όταν η κάθε δραστηριότητα προωθείται με υπηρεσίες που της ταιριάζουν και είναι ιδανικές για να την αναδείξουν και να αυξήσουν συνολικά τις πωλήσεις του e-shop. Άλλο το target group του ενός e-shop και άλλο του άλλου. Άλλοι οι στόχοι και ο ανταγωνισμός, άλλα και όλα τα άλλα στοιχεία. Πως λοιπόν θα προωθηθούν με τον ίδιο τρόπο και αυτό θα βοηθήσει; Το Allyours αναλαμβάνει την προώθηση e-shop αποκλειστικά με εξειδικευμένες υπηρεσίες.
3Δεν έχω e-shop. Έχω ένα corporate website. Μπορείτε να αναλάβετε την προώθηση του;
Όχι. Το Allyours παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες digital marketing αποκλειστικά για e-shop και δεν μπορεί να αναλάβει την προώθηση σε corporate ιστοσελίδες. Μπορείτε όμως να απευθυνθείτε σε άλλες εταιρείες του ομίλου μας όπως η DIGIFOX ή και η VNG που διαθέτουν περισσότερα προγράμματα προώθησης.
4Οι υπηρεσίες σας έχουν κάποια χρονική δέσμευση ή υποχρέωση;
Ανάλογα την υπηρεσία. Υπάρχουν υπηρεσίες digital marketing χωρίς να απαιτείται κάποια συχνότητα, επετειακές, one off, εβδομαδιαίες, μηνιαίες, εξάμηνες, ακόμα και ετήσιες. Στο digital marketing σημασία δεν έχει το χρονικό διάστημα. Αυτό που έχει σημασία είναι οι ενέργειες που θα γίνουν να είναι αυτές που θα φέρουν το αποτέλεσμα. Αυτές που θα επιτύχουν τους στόχους.
5Μπορείτε να με βοηθήσετε να βγει το e-shop μου στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων της Google;
Αυτό που ζητάτε ονομάζεται SEO. Και στο Allyours όταν μιλάμε για SEO, εννοούμε αποκλειστικά την πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων της Google για το e-shop σας και τις λέξεις-κλειδιά που σας ενδιαφέρουν. Η δημοφιλής υπηρεσία μας καλύπτεται με 3πλη εγγύηση επιτυχίας - αποτελέσματος - 100% επιστροφής χρημάτων.
6Θέλω να αποκτήσω ένα νέο corporate website. Μπορείτε να αναλάβετε την κατασκευή του;
Όχι. Το Allyours ειδικεύεται απόλυτα γι αυτό και αναλαμβάνει μόνο τον σχεδιασμό και την κατασκευή e-shop -αποκλειστικά- και δεν μπορεί να αναλάβει την κατασκευή άλλων τύπων ιστοσελίδων. Μπορείτε όμως να απευθυνθείτε σε άλλες εταιρείες του ομίλου μας όπως η DIGIFOX ή και η VNG που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν στην κατασκευή της νέας ιστοσελίδας σας.
7Αντιμετωπίζω θέμα ταχύτητας στο άνοιγμα και τη λειτουργία του e-shop μου. Μπορείτε να κάνετε κάτι γι αυτό;

Η υπηρεσία βελτιστοποίησης e-shop εγγυάται μια ταχύτητα 80%-90% σύμφωνα με τα πλέον αξιόλογα εργαλεία Google Page Speed Insights και GTMetrix. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να κάνετε το e-shop σας να "πετάει".

8Μπορείτε να αναλάβετε κάποιες εικαστικές παρεμβάσεις, διορθώσεις ή προσθήκες στο e-shop μου;
Ναι, υπό προϋποθέσεις. Θα πρέπει πρώτα να εκτιμήσουμε την κατάσταση του e-shop από την τεχνική πλευρά και να δούμε αν και κατά πόσο είναι δυνατόν να εφαρμοστούν τα ζητούμενα και με τι κόστος. Υπάρχουν περιπτώσεις e-shop με τέτοιες κακοτεχνίες που τελικά συνέφερε πολύ περισσότερο η κατασκευή ενός εντελώς νέου και σύγχρονου ηλεκτρονικού καταστήματος.
Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις;

Επικοινώνησε τώρα με έναν από τους expert μας